INELE „STIORA” 10

Un alt  model de inel ,facut din cristale biconice Swarovski cu taietura  xilion- “The best of brilliance!”  ( nota :  Taietura” xilion” este brevetata si inregistrata sub marca “CRYSTALLIZED  TM  –  SWAROVSKI ELEMENTS” ),de 4mm in numar de 32 buc in doua culori – cuart fumuriu cu reflexe AB si cooper cu reflexe AB.Baza acestui inel este facut din cristale fatetate “ PRECIOSA” (Cehia)de 4mm fumurii ,peste 25 buc , imbinate cu margele toho de 11/0 maronii cu reflexe AB. Masura este de 7 – 7,5 dar se poate face alta.

Stoc : disponibil

Pentru detalii suplimentare va rog lasati mesaj.

Publicitate

4 comentarii (+add yours?)

 1. ani
  apr. 22, 2011 @ 11:18:51

  Foarte frumos inelul,as dori sa stiu daca se poate face cu unele modificari (cristalele biconice sa fie verde olivine,cele Preciosa o nuanta mai deschisa de verde iar margelele toho verde olivine cu reflexe AB;si sa fie ca un inel mai lat ,deci fara „floricelele” care vin in lungul degetului).Daca raspunsul este pozitiv o sa revin dupa sarbatori . PASTE FERICIT!

  Răspunde

  • sionela
   apr. 22, 2011 @ 17:56:52

   Buna ziua,
   Da se poate rezolva si modelul si culoarea. O sa fac inelul si va trimit o poza peste cateva zile ( dupa sarbatori ) ,eventual va puteti uita si la urmatoarele modele ce urmeaza.

   Sarbatori fericite si Paste linistit

   Răspunde

 2. ani
  apr. 23, 2011 @ 13:18:53

  Buna ziua,multumesc pt raspuns.Daca tot faceti inelul m-am gindit sa va spun si circumferinta degetului:60mm,ca sa nu munciti de doua ori.
  Sarbatori fericite!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: